Till er alla...

Nu har jag julpysslat lite grann. Klippt och klistrat. Resultatet ser ni högst upp på sidan, vad tycks? Själv tycker jag att det blev kanon. Mer personligt men framför allt mer jul! :)


Tipp Tapp

Igår beställde jag hem Mysteriet på Greveholm av min lillasyster som säljer jultidningar för Fem förlag, och imorse smög jag ner en julskiva till bilen som jag lyssnade på fram och tillbaka till jobbet... Imorgon är det exakt tre månader kvar till julafton!


Årets julkalender 1996! Visste ni förresten att slottet heter Hjularöds slott och inte Greveholm i verkligheten? Tyckte att det var ett passande namn; jul och röd.


B-L-O-S-S-A-!

Även om det är ett litet tag kvar till jul så lanserar Blossa sin årliga glögg redan om två veckor, den 1 oktober. Årets smak är clementin och jag har höga förhoppningar, clementiner är ju något av det godaste som finns! Och som om inte det vore bra nog är det även premiär för ytterligare två smaker; apelsin och lingon. Det vattnas redan i munnen men vissa saker måste man ha tålamod med, ingen glögg för min del före den 1 december! Längtan är ju halva nöjet :)


Ser ni att det står 09? Snitsigt värre!


RSS 2.0