Notis

Usch vad jag har varit en dålig bloggare men jag har råkat ut för en rad olyckliga saker det senaste veckorna och är fortfarande inte helt återställd.

Förlåt mig,

ty jag har syndat!!!


Fördelen med att jobba på ett köpcenter

Jag har iallafall kommit en liten bit på vägen. På torsdag ska jag ta tag i det sista!


2:a advent

Mörkret tätnar i advent
Och vårt andra ljus blir tänt
Gud bevare dem som gråter
Låt dem le och leka åter

'


Nu börjar man känna av julstressen lite grann. Dagarna flyger iväg! I veckan blir det julklappshandel, julbak och mycket mys!

Om man inte ens har tid för choklad...

Hmm, hur vet man att man jobbar för mycket? Jo man hinner inte ens öppna sin chokladkalender i tid och då är det illa.

 

En lucka i varje är vad jag hunnit med.

Första december

Idag är det äntligen den första december. Och första dagen som jag halkat på is denna vintern. Och första dagen jag behövt skrapa rutorna på bilen denna vintern. Och första dagen jag fick öppna en lucka i min chokladkalender. Och första dagen de visat ett avsnitt av årets julkalender. Eftersom jag har jobbat hela dagen missade jag julkalendern både imorse och nu ikväll så jag fick se den här istället, på SVT Play.

Ska jag vara ärlig så orkade jag inte se klart avsnittet utan att hoppa fram lite vid jämna mellanrum. Men det jag såg tyckte jag faktiskt verkade vara helt okej. Jag tror att det finns många barn som kommer att tycka om den för det är ju trots allt till barnen dem gör julkalendern även om vi som är lite äldre gärna också hade velat få vår del. Eva Rydbergs medverkan är iallafall ett stort plus i kanten för min del.RSS 2.0