JulbakObservera den söta pepparkakskatten...

-Vart får jag allt ifrån? - Glöggen!

Igår blev det glöggmys som hette duga. Tyvärr var Blossas årgångsglögg en riktig besvikelse för mina smaklökar men å andra sidan var chokladglöggen en riktig höjdare. Favoriten är dock fortfarande Blossas lättvinsglögg med 2,2 % alkohol. Jag har aldrig riktigt förstått grejen med starkvinsglögg...

Vilken är er favorit?


Årets 3...

Måste faktiskt säga att jag är mest nöjd med Årets glögg! Årets julklapp har jag lite svårt att förstå trots att den passar in på alla HIU's kriterier. Årets julvärd är tydligen en kille från sporten vilket förklarar varför jag aldrig sett honom tidigare... Men glögg med smak av lussekatt hade varit svårslaget oavsett. I helgen blir den min!

Vad är ni mest/minst nöjda med av årets "3" ?

  


Julklappstips!

Måste faktiskt säga att Bluebox har riktigt bra julklappstips. Framför allt till dem som redan har allt. Kolla HÄR!

   Nostalgi?

Någon som känner igen det här? Min mamma tvingade mer eller mindre mig att köpa den här filmen. Trolltyg i Tomteskogen heter den och är tydligen ett barnprogram från 80-talet. Nu har jag sett den men det är faktiskt inget jag har det minsta minne utav...


Gilla julbord

På Ikea har dem julbordsbuffé för 79 kronor (för Family medlemmar). Riktigt gott!


1 December!

Nu har jag jobbat 50 timmar på 5 dagar, därav den dåliga uppdateringen. Men idag är det den första december och det ska självklart firas (med ett extremt stort kalori-intag)!

Frukost:Risgrynsgröt med saftsås, julmust, en lucka i adventskalender och ett par bitar av marabous Vinter vit. Clementinen är mest med för att det ska se lite nyttigt ut.

RSS 2.0